Καλώς Ήρθατε Στον Επαγγελματικό Κατάλογο Νίκαιας

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις σύγχρονες λειτουργείς τις ιστοσελίδα μας και θα σας αναλύσουμε τα διαθέσιμα , οικονομικά , διαφημιστικά πακέτα μας ώστε να απογειώσουμε μαζί την επιχείριση σας. Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν….

Ο επαγγελματικός Οδηγός Nikaia Info, έχει χωριστεί σε 5 κεντρικές κατηγορίες επαγγελματικών κλάδων διευκολύνοντας τον χρήστη στην αναζήτηση της επιχείρησης και αποδίδοντας στον ιδιοκτήτη μια ποιο εξατομικευμένη εμπειρία για τους πελάτες του. Στον επαγγελματικό κατάλογο Νίκαια Info θα βρείτε τους εξής οδηγούς:

1) Οδηγός Διασκέδασης
Φαγητό – Ποτό – Club – Σινεμά – Θέατρα

2) Τουριστικός Οδηγός
Ξενοδοχεία – Καταλύματα – Ξενώνες – Κρουαζιέρες Κτλ

3) Ιατρικός Οδηγός
Ιατροί – Διαγνωστικά Κέντρα – Φαρμακεία – Νοσοκομεία

4) Οδηγός Καταστημάτων
Ρούχα – Παπούτσια – Είδη Σπιτιού – Κομμωτήρια Κτλ

5) Τεχνίτες
Υδραυλικοί – Ηλεκτρολόγοι – Μπογιατζήδες – Μαραγκοί Κτλ

Όπως ίσως είδη διαπιστώσατε στον επαγγελματικό κατάλογο Nikaia Info εκτός από την Νίκαια έχουν προστεθεί και οι εξής διπλανές περιοχές: Κερατσίνι, Κορυδαλλός και Πειραιάς. Σε αυτήν την απόφαση μας οδήγησε το περίεργο γεωγραφικό σχήμα και διχοτόμηση της Νίκαιας, όπου ένα δρόμο η δεξιά του πλευρά μπορεί να ανήκει στον δήμο Νίκαιας και η αριστερή του στον δήμο Κορυδαλλού !  

Σε αυτό το πεδίο πληκτρολογούμε τον διακριτικό τίτλο η την επωνυμία της επιχείρησης μας

Στον υπότιτλο σας προτείνουμε να γράψετε κάποιο slogan / moto της επιχείρησης σας ή ακόμα καλύτερα θα μπορούσατε να ενσωματώσετε έξυπνα τις λέξεις κλειδιά που σας αφορούν

Σε αυτό το πεδίο θα ανεβάσετε το λογότυπο σας σε διατάσεις 160 x 160